Menu greenist.dk - naturlig, vegetabilsk, fit - Gå til forsiden

Om os

greenist ... naturligvis godt!
Vi er greenist.de - din online shop for sund, urtebaseret og bæredygtig livsstil. Som en ung og dynamisk start-up virksomhed fra Hamborg har vi specialiseret os i distribution af naturlige og urteprodukter inden for ernæring, sundhed, sport, kosmetik og apotek.

Virksomheden blev grundlagt af Thorsten Piontek i 2016. Thorsten Piontek er en succesfuld iværksætter, som siden 2001 har solgt smartphones og tablets med succes med sin online shoppingportal 7mobile.de. Ud over sin begejstring for mobile enheder er han også passioneret omkring sund mad. Portalen greenist.de blev grundlagt på baggrund af denne passion - ligesom 7mobile.de. Grundlæggeren og iværksætteren arbejder med passion sammen med sit team på succes, autenticitet og implementering.

Siden 2016 er greenist.de vokset ordentligt: I mellemtiden er vi et højt kvalificeret team af redaktører, økotrofologer og andre specialister, som deler deres store viden og passion med projektet med faglig og faktuel ekspertise. Greenist-testkøkkenet er bemandet med en mikronæringsstofcoach og alternativ behandler, en ernæringsekspert og sportstræner samt en biokemiker, som bruger deres ekspertise i praksis og skaber nye produkter gennem omhyggelig finjustering.

Design spiller også en stor rolle hos greenist: Vores grafiske designer vurderer ikke kun produkternes design, men er også ansvarlig for designet af webshoppen.

Så du kan stole på os, fordi vi ønsker at tilbyde dig urtevitale fødevarer og drikkevarer, sports- og kosttilskud samt naturkosmetik af høj kvalitet. Det, der for andre er en facade, er for os ren entusiasme, overbevisning og viden. For os er anglicismer som "sund livsstil", "Clean Eating" og "Superfoods" ikke bare tomme ord, vi legemliggør denne passion - og det kan du se på de produkter, vi tilbyder.

Kvalitet og smag - naturlig, plantebaseret, sund og ren
Kvalitet er vores prioritet. greenist.de består af et team af eksperter, som tester produkterne, før de bliver tilbudt i webshoppen. Det betyder, at du ikke er en forsøgskanin, når det gælder nye produkter, men at du kan regne med at modtage produkter af højeste kvalitet. Før alle produkterne bliver smagt, testet og kontrolleret af teamet - sammen beslutter vi, hvad der opfylder vores høje kvalitetskrav.

I vores online shop tilbyder vi kun fødevarer, der er beriget uden kunstige tilsætningsstoffer som f.eks. aromaer, konserveringsmidler, farvestoffer og raffineret sukker. Med kosttilskud lægger vi vægt på en høj biotilgængelighed og naturlige ingredienser, så din krop kan optage dem optimalt. I husholdningskategorien er vi særligt opmærksomme på naturen - råmaterialerne er biologisk nedbrydelige og bæredygtige. Med vores naturkosmetik kan du forkæle din hud, dit hår, dine tænder og co: De produkter, vi tilbyder, indeholder hverken silikone, parabener, mineralolier eller kunstige farvestoffer og konserveringsmidler. Vores første prioritet er et rent mærke - rene produkter med de bedste ingredienser fra naturen.

Hos greenist finder alle det rigtige produkt
Men naturligt, plantebaseret, sundt og rent er ikke nok for os, for øjet og sjælen spiser jo også. Et flot udseende og et godt design er et vigtigt kriterium, når du vælger et produkt. Vores produkter er så smukt pakket og lækre indeni, at de også er en fantastisk gave til enhver lejlighed. Hos os er du garanteret at finde en sød gave til dine kære, en sprød overraskelse til Valentinsdag eller en dybfølt tak til en god ven.

Vi har også den sunde snack til en stresset dag på kontoret, når du har brug for noget hurtigt. Her kan du spise uden dårlig samvittighed og gøre noget godt for din sjæl. Og hvis du er på udkig efter en sund, cool og samtidig usædvanlig snack til din fest, så har vi helt sikkert det helt rigtige til dig i kategorien snacks.

Vi er glade for at støtte din sporty livsstil. Vores barer, proteinshakes og snacks giver dig først den nødvendige energi før din træning og lader dine muskler regenerere bagefter. Du vil se: Din krop vil straks føles meget fastere, smukkere og mere veltrænet.

greenist står for entusiasme - cool og innovativ

Sund og lækker mad, bæredygtighed og et vitalt liv med naturens kraft er vores passion. Med vores flair for nye ideer opdager og sætter vi nye trends - derfor er vi på farten for dig på spændende messer både i ind- og udland. Her kan vi lære producenterne af innovative og cool produkter direkte at kende, tale i detaljer om deres produkter og passion og også teste og smage dem for dig direkte på stedet. Personlig kontakt er særlig vigtig for os, fordi det er den eneste måde, hvorpå vi kan lære det overordnede koncept at kende og derefter beslutte, om det passer til greenist.

Vi tilbyder også nogle produkter fra nystartede virksomheder, hvis koncepter har overbevist os. Heriblandt start-ups fra Hamborg, som vi har tæt kontakt med.

Logistik og kundesupport: Selv efter bestillingen
Uanset om det er før eller efter ordren: greenist lader dig ikke være i fred. Vores kompetente kundeservice står altid klar til at hjælpe dig med råd og dåd og informerer dig detaljeret om vores produkter.

På vores lager arbejder vi professionelt. Vi opbevarer bevidst varerne på et lager med speciale i fødevarer, så vi garanterer en sikker og professionel opbevaring, indtil vores produkter sendes af sted.

Foretrækker du det personligt? Du er velkommen til at ringe til os eller skrive direkte til os på Facebook. Vi tager også imod dine forespørgsler og anmodninger via kontaktformular og mail.

Start-Up fra Hamburg
Din online fødevarebutik greenist.de er ikke en veletableret virksomhed med faste strukturer, men en fleksibel virksomhed, der konstant er på udkig efter nye trends, produkter og udfordringer. Vi modtager også gerne tips. Vi glæder os til dit besøg i greenist.de online shop ...og siden 2021 også greenist.dk shoppen!

 

Set

Alle priser er inkl. moms